SUDSKE PRESUDE U ŠKOLSTVU (OBRAČUN PLAĆA PO SUDSKIM PRESUDAMA)

Obračun plaća s obzirom na aktualne sudske presude – TVRTKA ADMINISTRATOR d.o.o.

Već dugi niz godina za naše klijente radimo obračune plaća zaposlenika prema sudskim presudama, uključujući i pripadajuće kamate.

Ponude tvrtki koje nude „sama“ programska rješenja/aplikacije za obračun plaća prema sudskim presudama svode se u načelu samo na instalaciju predmetne aplikacije. U tom slučaju ste „Vi“ ti koji radite obračune, generirate JOPPD, kreirate XML datoteku, popunjavate obrazac i šaljete Poreznoj, odnosno drugim riječima vi ste ti koji morate odraditi cjelokupan posao. Da stvar bude još kompliciranija, većina aplikacija koje se nude na tržištu, zbog svoje informatičke kompleksnosti iziskuje stanovito vrijeme i sate rada kako bi se ovladalo osnovama potrebnim za rad.

Ono po čemu se naša ponuda razlikuje od ostalih „sličnih“ ponuda je to što smo „Mi“ ti koju odrađujemo cjelokupan posao zaVas“. Mi smo ti koji kroz svoje programsko rješenje radimo obračune plaće i kamata i Vama dostavljamo konačne obračune/gotove dokumente (JOPPD obrazac s datumom koji Vi želite, zbrojni nalog, SEPA datoteku za plaćanje Internet bankarstvom te ispunjenu dokumentaciju za Poreznu upravu). Također, u prilogu šaljemo i dopis za Poreznu upravu (kako bi se zadužile kamate), kao i specifikacije troška za svaku osobu pojedinačno (koje se šalju u Ministarstvo).

Na Vama je samo da nam dostavite svu potrebnu dokumentaciju i bezbrižno čekate gotov „proizvod“. Nakon što nam dostavite svu potrebnu dokumentaciju, mi kroz našu aplikaciju napravimo sve što je potrebno i dostavimo Vam gotove dokumente (SEPA i JOPPD).

Cijena usluge: 16,00 EUR + PDV  po radniku

Obratite nam se s povjerenjem!

Hvala Vam na Vašem upitu. Odgovoriti ćemo u najskorijem mogućem roku.
Došlo je do pogreške. Molimo Vas pokušajte ponovno.