AKTUALNE SUDSKE PRESUDE U ŠKOLSTVU (OBRAČUN PLAĆA PO AKTUALNIM SUDSKIM PRESUDAMA)

S obzirom na aktualne sudske presude u školstvu, LEPRINKA D.O.O. je uvidjela potrebu za stvaranjem programskog segmenta za obračun plaća prema sudskim presudama i za obračun kamata.

Kako bi što bezbolnije napravili sve potrebne obračune i JOPPD obrasce tvrtka ADMINISTRATOR D.O.O. ( kao ovlašteni predstavnik za prodaju i održavanje LEPRINKA računovodstvenog i tajničkog software-a)  nudi vam mogućnost odabira između dvije ponuđene opcije:

OPCIJA 1. (VI RAČUNATE SAMI):

– kroz našu aplikaciju sami napravite obračune i JOPPD obrasce 1.200,00 kn + PDV

Ova opcija podrazumijeva da vam mi instaliramo aplikaciju koju možete koristiti godinu dana, a vi kroz nju napravite obračune prema sudskim presudama. Po završetku obračuna, generirate SEPA datoteku koja je spremna za učitavanje u internet bankarstvo. Uz, same obračune kroz našu se aplikaciju JOPPD automatski popunjavanja i kreira se XML datoteka spremna za učitavanje u sustav e-Porezne. Rad u aplikacije je jednostavan, no zapnete li možete nas telefonski kontaktirati kako bi vam pomogli.

OPCIJA 2. (MI RAČUNAMO ZA VAS):

mi napravimo obračune i JOPPD obrasce na temelju vaših podataka 100,00 kn + PDV po radniku

Nakon što nam vi dostavite svu potrebnu dokumentaciju, mi kroz našu aplikaciju napravimo sve što je potrebno i dostavimo vama gotove dokumente (SEPA i JOPPD).

Obratite nam se s povjerenjem!

Hvala Vam na Vašem upitu. Odgovoriti ćemo u najskorijem mogućem roku.
Došlo je do pogreške. Molimo Vas pokušajte ponovno.